بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران

تعداد صفحات :۱۷

پرایمینگ یکی از روش های افزایش کارآیی بذر می باشد که جهت افزایش جوانه زنی و بهبود رشد گیاهچه روی بذر انجام می شود. به منظور بررسی اثر تیمارهای مختلف به صورت محلول و پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و پروتئین ژنوتیپ های لوبیا قرمز آزمایشی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه انجام شد. تحقیق در شرایط آزمایشگاه به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در شرایط مزرعه به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در کیلومتر ۱۵ جاده اراک- تهران در سال ۱۳۹۰ اجرا شد. عوامل مورد بررسی در شرایط مزرعه شامل سه ژنوتیپ لوبیا گلی، اختر و لاین D81088 و پنج سطح پرایمینگ شامل شاهد، پرایم با آب مقطر، سولفات روی، اسید سالیسیلیک و ریزوبیوم بود. نتایج نشان داد تیمار بذر با محلول اسید سالیسیلیک و ریزوبیوم صفات طول ریشه و شاخص وزنی بنیه گیاهچه را افزایش داد. پرایمینگ بذر با سولفات روی، اسید سالیسلیک و ریزوبیوم در هر سه ژنوتیپ نسبت به تیمار با آب مقطر عملکرد دانه را افزایش داد. رقم گلی در صفات سرعت جوانه زنی روزانه، ارتفاع بوته، تعداد دانه در غلاف، میزان پروتئین دانه و عملکرد دانه نسبت به سایر ارقام برتری نشان داد. پرایمینگ بذر با ریزوبیوم، اسید سالیسیلیک و سولفات روی در رقم گلی عملکرد دانه را نسبت به شاهد به ترتیب ۱۰.۳، ۹.۹ و ۸.۶ درصد افزایش داد. به طور کلی نتایج نشان داد بالاترین عملکرد دانه (۳۱۴۳ کیلوگرم در هکتار) و درصد پروتئین ۲۳.۸۷ درصد مربوط به رقم گلی و پرایم با ریزوبیوم بود.

کلید واژه: اسید سالیسیلیک، پرایمینگ بذر، سولفات روی، ریزوبیوم، لوبیا قرمز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.