بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیاء مراتع (مطالعه موردی: مرتع چقاکدو در استان کرمانشاه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیاء مراتع (مطالعه موردی: مرتع چقاکدو در استان کرمانشاه) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیاء مراتع (مطالعه موردی: مرتع چقاکدو در استان کرمانشاه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیاء مراتع (مطالعه موردی: مرتع چقاکدو در استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیاء مراتع (مطالعه موردی: مرتع چقاکدو در استان کرمانشاه) :
سال انتشار : ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع
تعداد صفحات :۱۴
اهمیت مراتع در تعلیف دام و حفظ اکوسیستم طبیعی انکارناپذیر است. با توجه به وسعت زیاد مراتع و نیاز به نیروی انسانی زیاد برای حفظ، اصلاح و احیای این منابع، به نظر می رسد مشارکت مرتعداران در عرصه های مذکور بهترین رویکرد برای توسعه این منابع باشد. مشارکت بدون پشتوانه سرمایه اجتماعی امری غیرممکن است، از این رو در این پژوهش، تاثیر سرمایه اجتماعی بر میزان مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیای مرتع چقاکدو در شهرستان سرپل ذهاب، از طریق مطالعه میدانی (تهیه پرسشنامه از ۶۷ مرتعدار) با روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده، بررسی شده است. تجزیه و تحلیل آن با آمارهای توصیفی و استنباطی، ضریب همبستگی، رگرسیون چند متغیره و تحلیل مسیر انجام شده است. در این پژوهش، ۷ شاخص تاثیرگذار دارای ضریب همبستگی (اعتماد بین شخصی، اعتماد تعمیم یافته، اعتماد نهادی، امنیت اجتماعی، روابط اجتماعی، انسجام اجتماعی و مسوولیت پذیری اجتماعی)، قادر به تبیین ۷۷ درصد تغییرات مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیای مرتع هستند. نتایج تحلیل مسیر شاخص های اثرگذار بر مشارکت نشان می دهد که شاخص اعتماد نهادی بیشترین اثر مستقیم و شاخص روابط اجتماعی بیشترین اثر غیرمستقیم را بر مشارکت دارد. بیشترین اثر کل مربوط به شاخص اعتماد بین شخصی است و مسوولیت پذیری اجتماعی کمترین اثر کل را بر مشارکت مرتعداران در اصلاح و احیای مرتع دارد. در مجموع نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که با بهبود شاخص های سرمایه اجتماعی، مشارکت بهره برداران در اصلاح و احیای مراتع افزایش خواهد یافت.
کلید واژه: اعتماد تعمیم یافته، اعتماد بین شخصی، روابط اجتماعی، شهرستان سرپل ذهاب، مرتع چقاکدو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.