بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی – مطالعه آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی – مطالعه آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی – مطالعه آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی – مطالعه آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی – مطالعه آزمایشگاهی :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: پلاک میکروبی عامل اصلی ایجاد بیماری های پریودنتال است که به علت کلونیزاسیون باکتری ها بر روی سطح دندان به وجود می آید. لذا اگر بتوانیم مانع از تشکیل پلاک میکروبی شویم می توانیم گامی مهم در پیشگیری از بیماری های پریودنتال برداریم. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی در شرایط آزمایشگاهی است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی و آزمایشگاهی ابتدا عصاره زنجبیل در ۱۱ لوله آزمایش در رقت های سریالی مختلف آماده شد و لوله دوازدهم به عنوان لوله شاهد در نظر گرفته شد. ابتدا سویه های باکتری مورد نظر را در محیط کشت اختصاصی خود (محیط مایع تایوگلیکولات) جداگانه کشت داده شد و سپس از باکتری خالص به عمل آمده مقدار ۰.۵ مک فارلند به هر لوله اضافه شد. سپس از هر ۱۲ لوله روی محیط کشت جامد بلادآگار ۱۰۰ لاندا کشت داده و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۷ درجه در انکوباتور قرار داده شد.یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان MIC برابر ۰.۰۲ میلی لیتر و میزان MBC برابر ۰.۰۴ میلی گرم بر میلی لیتر می باشد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده عصاره زنجبیل با موفقیت اثر ضد باکتریایی خود را روی اکتینومایسس نیوزلندی نشان داد. لذا می توان از زنجبیل برای استفاده ضد باکتریایی در دهانشویه ها و خمیر دندان های گیاهی بهره جست.

کلید واژه: اکتینومایسس، زنجبیل، MIC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.