بهینه سازی فرآیند استخراج فراصوت رنگزای طبیعی میوه ولیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی فرآیند استخراج فراصوت رنگزای طبیعی میوه ولیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی فرآیند استخراج فراصوت رنگزای طبیعی میوه ولیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند استخراج فراصوت رنگزای طبیعی میوه ولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی فرآیند استخراج فراصوت رنگزای طبیعی میوه ولیک :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری رنگ
تعداد صفحات :۱۰
در این مطالعه، مواد رنگزای طبیعی میوه سیاه ولیک با استفاده از انرژی فراصوت استخراج شد. تاثیر عوامل موثر بر استخراج نظیر نوع حلال، زمان، دما، pH و غلظت ماده خام رنگزا بر بازده استخراج به روش یک فاکتوره بهینه سازی شد و شرایط بهینه با مقدار رنگزا ۱۰گرم بر لیتر، نسبت حلال اتانل:آب ۱:۴، دمای ۵۰oC، زمان ۳۰ دقیقه و ۴ pH به دست آمد. همچنین، مقایسه نتایج استخراج به روش متداول و فراصوت نشان داد که با استفاده از روش فراصوت، زمان و دمای فرآیند استخراج کاهش یافته و مقدار رنگزای استخراج شده افزایش می یابد.
کلید واژه: استخراج، رنگزای طبیعی، میوه ولیک، فراصوت، خصوصیات طیفی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.