مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی -۳و۱ بوتادین درحضور H2O2
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی -۳و۱ بوتادین درحضور H2O2 دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی -۳و۱ بوتادین درحضور H2O2 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی -۳و۱ بوتادین درحضور H2O2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی -۳و۱ بوتادین درحضور H2O2 :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
پلی بوتادین – ال در حضور آب اکسیژنه به عنوان شروع کننده و در حلالهای -۲ پروپانل و دی اکسان از طریق پلیمریزاسیون رادیکالی ۱ و -۳ بوتادین سنتز شد . در این تحقیق تأثیر نسبت شروع کننده به منومر ،درجه حرارت واکنش و مدت زمان واکنش سنتز درشرایط یکسان بر وزن مولکولی پلی ال مولکول Mn متوسط عددی پلی ال حاصل ه بررسی شد . مشخص شد که وزن مولکولی متوسط عددی پلی بوتادین – ال با نسبت مولی شروع کننده به منومر ) ) [Io]/[Mo] به ص ورت یک تابع نمایی تغییر می کند و وزن مولکولی متوسط وزنی آن با افزایش ] [Io]/[Mo ک اهش می یابد . نحوه تغییرات Mn و Mw با این نسبت با یکدیگر م تفاوت می باشد . همچنین مشخص شد وزن مولکولی متوسط عددی باافزایش درجه حرارت واکنش پلیمریزاسیون کاهش می یابدو افزایش مدت زمان واکنش موجب افزایش شاخص پراکندگی وزن مولکولی می شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.