بررسی میزان مصرف انرژی و بهینه سازی آن در صنایع لبنی مطالعه موردی کارخانه پگاه همدان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان مصرف انرژی و بهینه سازی آن در صنایع لبنی مطالعه موردی کارخانه پگاه همدان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان مصرف انرژی و بهینه سازی آن در صنایع لبنی مطالعه موردی کارخانه پگاه همدان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مصرف انرژی و بهینه سازی آن در صنایع لبنی مطالعه موردی کارخانه پگاه همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان مصرف انرژی و بهینه سازی آن در صنایع لبنی مطالعه موردی کارخانه پگاه همدان :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
در عصر حاضر انرژی نقش ک یدی در توسعه اقتصادی، اجتماعی تمامی کشورها ایفا می کند و روز به روز بر اهمیت و ارزش این عنصر در توسعه افزوده می شود. یکی از موضوعات مهم در بخش انرژی، کاهش مصرف و بهینه سازی آن می باشد. در این تحقیق به بررسی صرفه جویی یا به نوعی ممیزی انرژی با هدف سنجش میزان مصرف و بهینه سازی آن در کارخانه صنایع لبنی پگاه همدانبعنوان مطالعه موردی پرداخته شده است. روش نمونهگیری در این پژوهش تصادفی ساده بوده و ۵۰ نفر از کارکنان بعنوان نمونه انتخاب شدهاند. اطلاعات مورد نیاز بر اساس پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شده است. نتایج پس از بهینه سازی انرژی درمحورهای مدیریت ۲۶ %، سوخت ۳۲ %، بوی ر و توزیع بخار ۱۵ % و در محور میزان مصرف گرما ۳۲ % بوده است. بطور ک ی با جایگزینی فنهای بهینه با سرعت متغیر، حذف هر گونه نشتی و هدررفتن جریان در سیستم، سرویس و نگهداری منظم و کنترل دورهای، استفادهبهینه از هوای اضافی احتراق، عایق کاری مناسب ک یه سطوح، سیستم لولهکشی و مخازن سوخت، دوده و رسوبزدایی منظم و پیوسته از محفظه احتراق، بازیافت حرارت از گازهای داغ خروجی از محفظه احتراق و توزیع مناسب شع ه در کورههای احتراق می توان مصرف انرژی را بهینه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.