ارتقا تاب آوری اجتماعی در محله های تاریخی راهبردی در فرآیند بازآفرینی پایدار شهری (نمونه موردی: محله صوفیان بروجرد)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتقا تاب آوری اجتماعی در محله های تاریخی راهبردی در فرآیند بازآفرینی پایدار شهری (نمونه موردی: محله صوفیان بروجرد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتقا تاب آوری اجتماعی در محله های تاریخی راهبردی در فرآیند بازآفرینی پایدار شهری (نمونه موردی: محله صوفیان بروجرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتقا تاب آوری اجتماعی در محله های تاریخی راهبردی در فرآیند بازآفرینی پایدار شهری (نمونه موردی: محله صوفیان بروجرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتقا تاب آوری اجتماعی در محله های تاریخی راهبردی در فرآیند بازآفرینی پایدار شهری (نمونه موردی: محله صوفیان بروجرد) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

در چند دهه ی اخیر اجرای طرح های مرمت شهری و با ورود پایداری در این عرصه رهیافتی تحت عنوان باز آفرینی پایدارشهری موردتوجه قرار گرفت؛ این رهیایت بازآفرینی به عنوان رویکردی همه جانبه نگر و کل گرا به همه ی ابعاد و مسیله یشهری، ابعاد اجتماعی، اقتصادی، زییتم یطی و کالبدی را مورد توجه قرار می دهد. در محله های تاریخی ناکارآمدی هایبه کارآمده سبب افزایش آسیب پذیری در همه ی ابعاد ازجمله بعد اجتماعی شده است. برای رسیدن و تحقق پایداری در اینمحله ها نیازمند جامعه ای تاب آور با ظرفیت های اجتماعی بالا هستیم، که لازمه ی آن شناخت ابعاد و شاخصه های ابعاد تاب آوریاجتماعی است؛ سرمایه های اجتماعی، امنیت اجتماعی، سبک زندگی، دانش و آگاهی، مذهب ، نگرش و جهان بینی و … ازمولفه های اثرگذار بر این موضوع است. ازاینرو در پژوهش حاضر با هدف ارایه و چارچوبی در جهت تبیین ابعاد و شاخصه هایتاب آوری اجتماعی جهت تقویت بعد اجتماعی مولفه ها و توانایی ساکنان در مقابله با سوانح و مخاطرات برای دستیابی بهبازآفرینی پایدار شهری پرداخته می شود. روش کار در این پژوهش به صورت کیفی و از نوع توصیفی است که اطلاعات از طریقمطالعات کتابخانه ای و مشاهدات عینی از مولفه ی صوفیان بروجرد جمع آوری شده است و با استفاده از جدول swot امکان ها،محدودیت ها، فرصت ها و تهدیدهای محله در تاب آوری اجتماعی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. که نتایج نشان ازتدافعی بودن راهبرد، این راهبردها برای به حداقل رساندن زیان های ناشی از تهدیدها و نقاط ضعف محله می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.