تحلیل شاخص های کالبدی، اقتصادی واجتماعی بافت فرسوده شهری با رویکرد نوسازی وبهسازی (مطالعه موردی: محله ناصریه، منطقه ۱ شهرکرمان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحلیل شاخص های کالبدی، اقتصادی واجتماعی بافت فرسوده شهری با رویکرد نوسازی وبهسازی (مطالعه موردی: محله ناصریه، منطقه ۱ شهرکرمان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحلیل شاخص های کالبدی، اقتصادی واجتماعی بافت فرسوده شهری با رویکرد نوسازی وبهسازی (مطالعه موردی: محله ناصریه، منطقه ۱ شهرکرمان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل شاخص های کالبدی، اقتصادی واجتماعی بافت فرسوده شهری با رویکرد نوسازی وبهسازی (مطالعه موردی: محله ناصریه، منطقه ۱ شهرکرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحلیل شاخص های کالبدی، اقتصادی واجتماعی بافت فرسوده شهری با رویکرد نوسازی وبهسازی (مطالعه موردی: محله ناصریه، منطقه ۱ شهرکرمان) :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
برنامه ریزی شهری به دنبال تحقق عدالت فضایی درشهرهاست. توجه به عدالت فضایی درتمامی زمینه های کالبدی، اقتصادی و اجتماعی اساس برنامه ریزی شهری است. از وظایف مهم برنامه ریزان شهری تحلیل و شناخت میزان برخورداری عادلانه مناطق، نواحی و محلات شهری از امکانات و خدماتی است که ، پیشرفت و توسعه متوازن شهری را فراهم می آورد. این پژوهش محله ناصریه را به لحاظ برخورداری از شاخص های توسعه شهری (کالبدی، اقتصادی واجتماعی) مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد. روش پژوهش توصیفی تحلیلی است، جهت گردآوری اطلاعات از منابع کتابخانه ای و اسنادی، از روش پیمایشی به صورت میدانی وتکمیل پرسشنامه توسط ساکنان و مسیولان استفاده شده، سپس جهت همپوشانی داده ها با استفاده از نرم افزارهای GIS و SPSS به تجزیه وتحلیل داده ها درقالب نقشه ، جدول ونمودار پرداخته شده است و به منظورارزیابی نهایی و وزن دهی به داده-ها از تکنیک ومدل تصمیم گیری چند متغیره AHP استفاده شده است. نتایج حاصل از بررسی محله نشان از آن دارد ،که شاخص کالبدی در بافت فرسوده محله ناصریه، ، با وزن نسبی ۰.۴۸۷ بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داده است ونشان از نیاز مبرم به نوسازی و بهسازی آن دارد. از نظر اقتصادی واجتماعی نیز امتیاز ۰.۴۳۵و ۰.۰۷۷ می باشد که بیانگر این است که ساکنان محله در سطح پایین تری به لحاظ اقتصادی وسطح نسبتا مطلوب اجتماعی در مقایسه با نواحی مرکزدارا می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.