مدلسازی پیش بینی نسبت رطوبت پیاز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی پیش بینی نسبت رطوبت پیاز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی پیش بینی نسبت رطوبت پیاز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی پیش بینی نسبت رطوبت پیاز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی پیش بینی نسبت رطوبت پیاز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

رسیدن به محتوای رطوبتی مطلوب در فرایند خشک کردن، یکی از شاخص های کلیدی است که تحت تاثیرچندینپارامتربارابطه غیرخطی میباشد.حل اینگونه روابط اغلب پیچیده و زمانبر است.استفاده از روش های ناپارامتری مانندشبکه عصبی مصنوعی یکی از روش های مورد استفاده در حل این گونه مسایل می باشد. این مطالعه به پیش بینیفرایند خشک کردن پیاز پرداخته است. داده ها جمع آوری شده در شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم لونبرگ مارکوات والگوریتم بیزی در تعداد نرون ها ی مختلف و اموزش مختلف داده های ورودی مدلسازی شد. نتایج به دست امده با دادههای ازمایشی مقایسه شد. نتایج نشان داد مدل ارایه شده با الگوریتم بیزی با تعداد ۱۰ نرون و اموزش ۸۰ درصد داده هابا ضریب تعیین ۹۹۳ / ۰ و میانگین مربعات خطای ۰۲۵۷ / ۰ دارای بهترین نتایج بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.