مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹ :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

این پژوهش مطاله ای مقطعی است که در آن شیوع حوادث ناشی از کار در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹ درمعادن زغالسنگ پابدانا، همکار، باب نیزو و هجدک استان کرمان مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تعیین شیوع حوادث از آمار که به اطلاع مقامات مسئول رسانده شده استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی استفاده شد. نتایج نشان داد که در سال ۱۳۶۹ شیوع حوادث ۴/۶۶ و در سال ۱۳۷۹، ۴/۰۷ بوده است. بیشترین گروه سنی حادثه دیدگان در سال ۱۳۶۹ سنین ۲۹-۲۰ سال و در سال ۱۳۷۹، ۳۰-۳۹ سال بود از نظر علل حادثه در سال ۶۹ در معدن پایدانا بیشترین علت حادثه در کارگران ریزش و ماندن زیر آوار (۵۳/۲۲%) و سایر علل که شامل حوادث ناشی از ابزار مکانیکی – دستی و غیره ۸۷/۳% بود. و در معدن باب نیزو سقوط اشیاء ۶۱/۴ درصد و در معدن هجدک ۴۵/۴۵% برخورد، همکار ۱۴/۵% ریزش و ماندن زیر آوار بود. و در سال ۱۳۷۹ در معادن پابدانا و باب نیزو برخورد از بیشترین علل حادثه به ترتیب ۴۴/۴۹ و ۲۰/۷% و در معدن هجک ۱۸/۳۷ مربوط به سایر علل و همکار ۲۶/۶% مربوط به سقوط بوده است. از نظر محل حادثه بیشترین بروز حادثه در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹ در قسمت استخراج و آماده سازی بود.
ضریب حادثه در سال ۶۹ نشان داد که در مدت یکسال در مقابل یک میلیون ساعت کار تعداد ۴۱ حادثه در پابدانا و۱۶ حادثه در باب نیزو رخ داده و در ۱۳۷۹ در پابدانا ۸/۰۴ و در همکار ۲/۰۲ بوده. شدت حادثه در سال ۶۹ نشان داد به ازای هر یک هزار سااعت کار انجام شده به طور متوسط در معدن پابدانا ۱۸۷ روز و در معدن باب نیزو ۹۹ روز تلف شده است و در سال ۱۳۷۹ در معادن پابدانا، همکار، هجدک و باب نیزو به ترتیب ۵۸ روز، ۲۳ روز، ۱۰ روز بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.