اثرات فرم آلی و معدنی عنصر روی تولید شده در ایران بر پراکسیداسیون چربی در جوجه های گوشتی سویه آرین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات فرم آلی و معدنی عنصر روی تولید شده در ایران بر پراکسیداسیون چربی در جوجه های گوشتی سویه آرین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات فرم آلی و معدنی عنصر روی تولید شده در ایران بر پراکسیداسیون چربی در جوجه های گوشتی سویه آرین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات فرم آلی و معدنی عنصر روی تولید شده در ایران بر پراکسیداسیون چربی در جوجه های گوشتی سویه آرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات فرم آلی و معدنی عنصر روی تولید شده در ایران بر پراکسیداسیون چربی در جوجه های گوشتی سویه آرین :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی انجام شد. به همین منظور تعداد ۸۷۵ قطعه نیمچه گوشتی سویه آرین به طرز تصادفی در ۳۵ واحد آزمایشی ( ۲۵ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی توزیع شدند. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل ۳×۲ شامل ۲ نوع منبع عنصر روی (سولفات روی، روی متیونین) و سه سطح مختلف (۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم جیره) در مقایسه با تیمار کنترل (فاقد عنصر روی) اجرا شد. در پایان دوره پرورش از هر واحد آزمایشی ۲ پرنده ( یک مرغ و یک خروس) با وزن نزدیک به میانگین وزنی انتخاب گردیده و پس از ذبح یک که از گوشت سینه جدا شده و به آزمایشگاه منتقل گردیدند. برای تعیین پراکسیداسیون چربی نمونه های گوشت سینه از روش اندازه گیری میزان مالون دی آلدیید استفاده گردید. اثر منبع و سطح روی و اثرات متقابل بر اکسیداسیون گوشت سینه معنی دار نبود (P> 0/05). با توجه به نتایج این تحقیق، استفاده از عنصر روی آلی تولید شده در ایران، قابلیت جایگزینی با فرم معدنی روی دارا بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.