اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی گل و برگ همیشه بهار و نونه آ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی گل و برگ همیشه بهار و نونه آ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی گل و برگ همیشه بهار و نونه آ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی گل و برگ همیشه بهار و نونه آ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی گل و برگ همیشه بهار و نونه آ :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
امروزه اسانس گیاهان دارویی و معطر به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در فرآورده های غذایی مطرح می باشند. هدف مطالعه حاضر مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی دوگیاه دارویی و بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر محتوای فنولی، محتوای فلاونوییدی کل، فعالیت آنتی اکسیدانی کل و ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی با انجام آزمون DPPH می باشد. گیاهان از استان آذربایجان غربی جمع آوری و خشک شدند و استخراج عصاره به روش حلال ( آبی، هیدروالکلی و اتانولی)، کلونجر و سوکسله انجام شد. نتایج نشان داد که برای استخراج فنول برگ نونه آ، برگ همیشه بهار روش سوکسله بهترین روش است. در برگ نونه آ روش سوکسله بیشترین خاصیت آنتی اکسیدانی و درصد بازدارندگی را نشان داد. نتایج آزمایش حاضر نشان داد که در برگ نونهآ خاصیت آنتی اکسیدانی کل با DPPH (P<0.01, r = 0.9) همبستگی مثبت معنی داری داشت. همچنین در برگ همیشه بهار خاصیت آنتی اکسیدانی کل با محتوای فنول همبستگی مثبت معنی داری را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.