نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
امروزه در بسیاری از جوامع نقش غذا در سلامت و تغذیه انسان از اهمیت بسیاری برخوردار است به طوریکه نقش اولیه غذا به عنوان منبع انرژی به نقش بیولوژیک آن روی سلامتی تغییر یافته است. و مصرف موادغذایی به سوی غذاهای فراسودمند رهنمون شده است. تعریفی که عموما برای یک نوشیدنی عملکردی پذیرفته شده است، مانند تعریف غذاهای کاربردی، محصولی است دارای یک نفع فیزیولوژیکی بالا و که فراتر از منابع طبیعی آن به آن اضافه شده است. به عنوان مثال آب پرتقال را با هر هر چیز اضافه شده به آن یک نوشیدنی منظم است. در حالیکه آب پرتقالی که به آن استرول های گیاهی اضافه شده یک نوشیدنی کاربردی است زیرا استرول های گیاهی برای یک سود فیزیولوژیکی یعنی کمک به کاهش کلسترول اضافه شده است. تحقیقات ثابت کرده که می توان از سبوس برنج، پروبیوتیک ها، دانه ی طالبی و ترکیبات فنلی گیاهان در تولید یک نوشیدنی فراسودمند استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.