بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آنزیم ها در صنایع مختلف بهداشتی و غذایی جهت بهره وری بیشتر، بهبود کیفیت و ایمنی محصولات مختلف بهداشتی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این آنزیم ها لاکتوپراکسیداز است که پلی پپتیدی با ۶۱۲ اسید آمینه و وزن ملکولی معادل ۷۸ کیلودالتون است. سیستم لاکتوپراکسیداز که شامل ترکیبی از آنزیم لاکتو پراکسیداز، تیوسیانات و پراکسید هیدروژن است یک سیستم دفاعی چند عملکردی است که از فعالیت طیف گسترده ای از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی جلوگیری می کند. با استفاده از این آنزیم در خمیر دندان می توان پوسیدگی دندان را به تاخیر انداخت و در صنایع غذایی بعنوان یک ترکیب مهم در راستای افزایش ارتقای عمر ماندگاری شیرخام و فراورده های لبنی محسوب می شود. این مقاله به بررسی مروری تحقیقات انجام گرفته برروی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی و تاثیرات مثبت ضد میکروبی آن می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.