بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین گونه هایی با کتریایی که از طریق مصرف محصولات دریایی منتقل می شود باکتری Ecoli می باشد. که دلیل اصلی آلودگی به این باکتری، آلودگی آب و دستکاری و نگهداری در شرایط غیر بهداشتی می باشد. بنابراین استفاده از نگهدارنده با خصوصیات ضد باکتریایی ضروری در فرآورده های دریایی ضروری به نظر می رسد. لذادر مطالعه حاضر تاثیر آنتی باکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ گزنه علیه باکتری Ecoli در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقراه ای طی دوره نگهداری در یخچال بررسی گردید. تیمارهای کنترل ( بدون نگهدارنده)، رفتار باکتری ایشرشیا کلی در تیمار حاوی عصاره گزنه ( غلظت های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ppm ) به صورت دوره ای مورد بررسی قرار گرفتند. عصاره گزنه با غلظت ۱۰۰۰ppm توانست سبب کاهش رشد باکتری Ecoli به زیر حد مجاز از روز ۸ تا پایان دوره نگهداری شود. با توجه به نتایج استفاده از عصاره هیدروالکلی گزنه با غلظت ۱۰۰۰ppm می تواند به عنوان یک آنتی باکتریال طبیعی در فرآورده های شیلاتی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.