ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهای بهداشت و درمان در شهرستان های استان خوزستان با استفاده از مدل فرایند سلسله مراتبی فازی (AHP Fuzzy)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهای بهداشت و درمان در شهرستان های استان خوزستان با استفاده از مدل فرایند سلسله مراتبی فازی (AHP Fuzzy) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهای بهداشت و درمان در شهرستان های استان خوزستان با استفاده از مدل فرایند سلسله مراتبی فازی (AHP Fuzzy)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهای بهداشت و درمان در شهرستان های استان خوزستان با استفاده از مدل فرایند سلسله مراتبی فازی (AHP Fuzzy)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهای بهداشت و درمان در شهرستان های استان خوزستان با استفاده از مدل فرایند سلسله مراتبی فازی (AHP Fuzzy) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بهبود سلامت و رفاه زندگی شهروندان یکی از مواردی است که در دستور کار دولتها قرار دارد. مداخله هدفمند دولت در سطح منطقهای، به منظور افزایش سلامت و تندرستی، در ارتقاء سطح سلامت و رفاه شهروندان و در نهایتدر موفقیتو توسعهیافتگی کشور نقش موثر ی دارد. هدف پژوهش حاضر، ارزیابی سطح برخورداری از شاخصهایسلامت در استان خوزستان است؛ بدینمنظور با رویکردیکاربردیو محتواییتوصیفی- تحلیلی انجام شده است. گردآوری دادهها و اطلاعات مورد نیاز با روش کتابخانهای صورت گرفته است که شامل مطالعه ادبیات جهانی سلامت، پژوهشهای داخلی و خارجی انجام شده و سالنامهآماری استان خوزستان در سال ۱۳۹۰هستند . برا یسنجش وضعیتسلامت در استان خوزستان، از ۲۰ شاخص استفاده شد که بهوسیلهمدل سلسله مراتبی فازی(AHP-F (و آزمون T تجزیهو تحلیل شدند. برای صحت و دقت محاسبات از نرمافزارهایSPSS وEXCEL استفاده شد. مدل سلسله مراتبی فازی یکی از مدلهایتصمیمگیریچند شاخصه (MCDM (است که کارایی آن در شرایط عدم اطمینان تایید شده است. محاسبههای این مدل نشان داد که شهرستان اهواز با وزن استاندارد ۳۰۱۷/۲رتبه اول و برخوردارترین شهرستان استان است و پس از آن آبادان و دزفول به ترتیببا اوزان استاندارد ۴۷۳۶/۰و ۳۲۵۸/۰در رتبههای دوم و سوم قرار دارند. همچنین، شهرستانهای امیدیه،گتوند، هند یجان،هو یزه و هفتگل با وزن استاندارد مشابه ۲۵۷۹/۰-محرومترین شهرستانهای استان خوزستان شناخته شدند. اوزان محاسبه شده نشان میدهد که بین وزن استاندارد برخوردارترین شهرستان با محرومترین شهرستان حدود ۵۵۹۶/۲اختلاف وجود دارد؛ همچنین برآورد کمینهوزن استاندارد شهرستانها نشان دادهکه به غیراز شهرستان اهواز، ۲۲ شهرستان مابقی در ارایه خدمات به ساکنان خود ناموفق بودهاند. نتیجهمحاسبهها، نشان دهنده توزیع ناهماهنگ، بیبرنام هو بدون توجه به تراکم جمعیت در توزیع خدمات بهداشت و درمان در سطح شهرستانهایاستان خوزستان است و این شکاف عمیق در توزیع خدمات سلامت، ناپایداری بخش بهداشت و درمان را در استان خوزستان روشن میسازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.