مقایسه جیره های غذایی تجاری بیضاوگلدکوین برروی ترکیبات لاشه ی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه جیره های غذایی تجاری بیضاوگلدکوین برروی ترکیبات لاشه ی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه جیره های غذایی تجاری بیضاوگلدکوین برروی ترکیبات لاشه ی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه جیره های غذایی تجاری بیضاوگلدکوین برروی ترکیبات لاشه ی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه جیره های غذایی تجاری بیضاوگلدکوین برروی ترکیبات لاشه ی میگوی وانامی Litopenaeus vannamei :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
درسیستمهای پرورشی نیمه متراکم و متراکم، میگو جهت رشد و نمو علاوه بر غذاهای طبیعی موجود دراستخر، به غذای کاملی که بتواند تمام احتیاجات غذایی موجود را فراهم نماید نیازمند است. این بررسی برروی ۶ استخر در مزارع پرورشی میگوی چویبده آبادان به مدت ۷ ماه با دو جیره متفاوت وارداتی گلدکوین و داخلی بیضای شیراز از تغذیه شدند. نمونه برداری در مرحله استارتر با میانگین وزنی ۳۵/۰±۲۵/۲، رشد با میانگین وزنی ۴۱/۱±۹ و پایانی با میانگین وزنی ۴۱/۱±۱۶ انجام شد. آنالیز ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در سه مرحله زندگی نشان داد که میزان پروتیین لاشه فقط در مرحله اول در دو جیره دارای اختلاف معنی دار بود و جیره گلدکویین از پروتیین بالاتری برخوردار بود. (۰۵/۰> P) و خاکستر در مرحله رشد در میگوی تغذیه شده با جیره بیضا بیشتر از گلدکویین، اختلاف معنادار بود (۰۵/۰> P)، در سایر مراحل بین پروتیین خام، لیپید خام و خاکستر اختلاف معنی دار مشاهده نشد (۰۵/۰<P). بطور کلی این مطالعه نشان داد دو جیره غذایی به لحاظ تاثیر بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمایی لاشه اختلاف معناداری با یکدیگر ندارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.