مقاله بررسی علل شوری آبهای زیر زمینی سفره های دشت تبریز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی علل شوری آبهای زیر زمینی سفره های دشت تبریز دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی علل شوری آبهای زیر زمینی سفره های دشت تبریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علل شوری آبهای زیر زمینی سفره های دشت تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی علل شوری آبهای زیر زمینی سفره های دشت تبریز :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
دشت تبریز از نظر فعالیت های کشاورزی و تراکم جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و آب مصرفی آنها عمدتاً از سفره های آب زیرزمینی تأمین می شود. یکی از مشکلات اساسی در بعضی از قسمت های این دشت، نفوذ آب شور به سفره های شیرین و به هم خوردن تعادل آب شور و شیرین در منطقه است. این پدیده در قسمت مرکزی دشت، در امتداد رودخانه آجی چای و در انتهای دشت (حاشیه ی دریاچه ارومیه ) صورت می گیرد. هدف این مطالعه، بررسی علل و چگونگی به وجود آمدن سفره های شور و نفوذ شوری به سفره های شیرین است. برای این کار، اطلاعات حاصل از بازدیدهای صحرایی، داده های سطح آب کمینه و بیشینه در سال، نمونه های هیدروشیمیایی برداشتی از مناطق مختلف برای سال های متمادی، و زمین شناسی منطقه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و فرایندهایی از جمله وجود سازندهای تبخیری در منطقه، شیب ملایم سطح ایستایی در دشت، وجود لایه های نیمه تراوا یا ناتراوا در منطقه تخلیه آب های زیرزمینی، کمبود جریان آب زیرزمینی از بالادست و نفوذ آب شور از رودخانه های شور به سفره های حاشیه رودخانه، از عوامل مهم شوری تشخیص داده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.