اثر مالچ رنگی و اسید هیومیک بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مالچ رنگی و اسید هیومیک بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مالچ رنگی و اسید هیومیک بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مالچ رنگی و اسید هیومیک بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مالچ رنگی و اسید هیومیک بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر مالچ رنگی و اسید هیومیک برمیزان اسیدهای چرب و عملکرد دانه کدوی تخم کاغذی (.Cucurbita pepo L)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار طی سال ۱۳۹۳ در روستای قاسم آباد بزرگ از توابع هشتگرد استان البرز به اجرا درآمد. عوامل مورد مطالعه شامل مالچ در چهار سطح (شاهد (فاقد مالچ)، مالچ آبی، مالچ مشکی، مالچ شفاف) و اسید هیومیک در سه سطح (شاهد (عدم مصرف)، ۲۵۰۰ میلی گرم در لیتر و ۵۰۰۰ میلی گرم در لیتر) بودند. صفات مورد بررسی شامل عملکرد دانه، اسید پالمتیک اسید استیاریک، اسید اولییک و اسید لینولییک بودند. تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه در آزمایش مشخص کرد که استفاده از مالچ در طی مراحل گلدهی و میوه دهی گیاه کدو پوست کاغذی تاثیر مثبت بر صفات داشت و موجب افزایش درصد اسیدهای چرب روغن به ویژه اسید لینولییک به عنوان مهمترین اسید چرب روغن دانه کدو و همچنین دیگر اسید چرب غیر اشباع مهم و ضروری یعنی اسید اولییک گردید. کاربرد هیومیک اسید به میزان ۵۰۰۰ میلی گرم در لیتر تاثیر مثبت و بهبود دهنده ای براکثر صفات داشت. با توجه به نتایج بدست آمده، به نظر می رسد کاربرد مالچ و هیومیک اسید در مناطقی که در معرض استرس های محیطی هستند، از طریق بهبود شرایط فیزیولوژیک گیاه می تواند موجب بهبود شرایط رشد گیاه و حصول عملکرد دانه بالاتر گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.