مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی و ارزیابی محتوای فلاونوییدی و فنولی عصاره های مختلف گیاه دارویی Stevia rebaudiana L. از استان سیستان و بلوچستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی و ارزیابی محتوای فلاونوییدی و فنولی عصاره های مختلف گیاه دارویی Stevia rebaudiana L. از استان سیستان و بلوچستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی و ارزیابی محتوای فلاونوییدی و فنولی عصاره های مختلف گیاه دارویی Stevia rebaudiana L. از استان سیستان و بلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی و ارزیابی محتوای فلاونوییدی و فنولی عصاره های مختلف گیاه دارویی Stevia rebaudiana L. از استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی و ارزیابی محتوای فلاونوییدی و فنولی عصاره های مختلف گیاه دارویی Stevia rebaudiana L. از استان سیستان و بلوچستان :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
طبیعت منبع غنی از ترکیبات دارویی میباشد که بخشی از آنها، در گیاهان نهفته اند. آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که مانع فعالیت رادیکالهای آزاد شده و یا سبب حذف آنها میشوند و سلولهای بدن را از اثرات مخرب این ترکیبات مصون نگاه میدارند. گیاه دارویی استویا با نام علمی Stevia rebaudiana متعلق به خانواده Asteraceae می باشد. مطالعه حاضر به بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و فلاونوییدی عصارههای متانولی، اتانولی و آبی گیاه مورد نظر رشد یافته در استان سیستان و بلوچستان میپردازد. نتایج نشان دادند که عصاره متانولی گونه مورد مطالعه دارای بیشترین مقادیر فنول، فلاونویید کل و خاصت آنتیاکسیدانی بودهاست ۴۹/۹۸ug/ml = IC50 و mg sample mM / fe+2 ؛ ۴۵/۶۸ و mg Gallic acid/g extract 31/91 و mg Quercetin/g extract 22/06 بودهاست. این مقادیر برای عصاره آبی گونه مورد نظر حداقل بوده است ug/ml 115/58=IC50 و mg sample / fe+2 20/69 و mg Gallic acid/g extract 18/19 mg g extract/Quercetin 8/92 .بطور کلی نتایج حاصل از این مطالعه استفاده هرچه بیشتر این گیاه را در سبد غذایی جهت مقابله با بیماریهای ناشی از استرسهای اکسیداتیو توصیه میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.