بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ضایعات آبی، ترکیب اسیدهای چرب، روغن ماهی، تون ماهیان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.