بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۷

افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان از مضرات افزودنی های شیمیایی، تولیدکنندگان را بر آن داشته تا با به کارگیری مواد طبیعی جهت حفظ سلامت افراد جامعه گام بردارند. از این رو تحقیق حاضر با هدف بهبود خصوصیات کیک اسفنجی با استفاده از عصاره چوبک و صمغ بالنگوشیرازی به عنوان افزودنی های طبیعی انجام شد. عصاره چوبک در سطح صفر، ۰.۵ و ۱.۰ درصد و صمغ بالنگوشیرازی در سطوح صفر، ۰.۳ و ۰.۶ درصد در قالب یک طرح کاملا تصادفی بر پایه فاکتوریل مورد مطالعه قرار گرفت (p0.05) و خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی مورد ارزیابی قرار گرفت. با افزایش سطح این دو افزودنی طبیعی در فرمولاسیون اولیه بر میزان رطوبت و مولفه رنگی L* نمونه های تولیدی افزوده شد. این در حالی بود که سطح ۰.۵ درصد عصاره چوبک و سطح ۰.۳ درصد صمغ بالنگوشیرازی بیش ترین اثر را در افزایش حجم مخصوص و تخلخل داشت. هم چنین نتایج به وضوح نشان داد حداقل ۰.۵ درصد عصاره چوبک در ترکیب با ۰.۳ درصد صمغ بالنگوشیرازی جهت ایجاد بافتی نرم در کیک اسفنجی و کاهش بیاتی این محصول در طی مدت زمان نگهداری نیاز بود. علاوه بر این باید گفت داوران چشایی به نمونه حاوی ترکیبی از ۰.۵ درصد عصاره چوبک و ۰.۳ درصد صمغ بالنگوشیرازی و نمونه حاوی ۱.۰ درصد عصاره چوبک و ۰.۳ درصد بالنگوشیرازی بیش ترین امتیاز را به لحاظ پذیرش کلی دادند. بنابراین می توان گفت که عصاره چوبک به عنوان یک امولسیفایر طبیعی و صمغ بومی بالنگوشیرازی قابلیت بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری کیک اسفنجی را داشتند.

کلید واژه: افزودنی طبیعی، عصاره چوبک، صمغ بالنگوشیرازی، بافت، خصوصیات تصویری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.