بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: لیستریا، فیله ماهی، مقاومت آنتی بیوتیکی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.