بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare subsp. virid) در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare subsp. virid) در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare subsp. virid) در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare subsp. virid) در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare subsp. virid) در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی اثرات کود شیمیایی اوره و کود آلی آزوکمپوست بر عملکرد اقتصادی (سرشاخه گلدار) و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در دو منطقه یزد و مشهد در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ انجام شد. چهار سطح اوره و چهار سطح کود آزوکمپوست (جهت تامین مقادیر صفر، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار از هر کود) به عنوان عامل های آزمایش در نظر گرفته شدند. اثرات ساده تیمارها تاثیر معنی داری بر ویژگی های مورد بررسی نداشتند (۰.۰۵>P). نتایج تجزیه مرکب دو منطقه حاکی از آن بود که دو تیمار کود اوره و آزوکمپوست بر عملکرد مرزنجوش تاثیر معنی داری داشتند (۰.۰۵>P). بیش ترین میزان عملکرد سرشاخه گلدار تیمار اوره و آزوکمپوست به ترتیب برابر با ۱۶۲۵.۹۴ و ۱۷۶۸.۶۵ کیلوگرم در هکتار مربوط به سطح ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن بود. بیش ترین شاخص سطح برگ و تولید ماده خشک در هر دو منطقه مربوط به تیمار ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن آلی بود. مصرف کودهای آلی و شیمیایی در مقایسه با شاهد در هر دو منطقه سبب افزایش کارایی مصرف نور شد که این افزایش در سطوح کودهای آلی برتر بود. به طور کلی نتایج حاکی از آن بود که کاربرد آزوکمپوست سبب تولید عملکرد، ماده خشک و کارایی مصرف نور بالاتری در گیاه مرزنجوش نسبت به اوره شد.

کلید واژه: تشعشع فعال فتوسنتزی، کود آلی، کود شیمیایی، گیاه دارویی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.