بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی Capoeta damascina (Valenciennes 1842) در رودخانه رودبال استان فارس


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی Capoeta damascina (Valenciennes 1842) در رودخانه رودبال استان فارس دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی Capoeta damascina (Valenciennes 1842) در رودخانه رودبال استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی Capoeta damascina (Valenciennes 1842) در رودخانه رودبال استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی Capoeta damascina (Valenciennes 1842) در رودخانه رودبال استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی برخی پارامترهای پویایی شناسی جمعیت سیاه ماهی C. damascina در رودخانه رودبال استان فارس طی چهار فصل، تعداد ۱۸۳ سیاه ماهی صید گردید. سیاه ماهی های صید شده از ۵ گروه سنی ۱ تا ۵ سال بوده که در هر دو جنس نر و ماده ۱ ساله ها بیشترین فراوانی را داشتند. نسبت جنسی ماده به نر ۱:۱.۲۸ بوده است (X2=2.87, p> 0.05). دامنه طولی ماهیان رودخانه رودبال ۵۵.۳۵ تا ۲۴۵ میلی متر و دامنه وزنی آنها ۲.۰۵ تا ۱۵۸.۹۳ گرم بود. رابطه طول و وزن برای نرها W=0.00002L2.84 و برای جنس ماده W=0.00001L2.94 محاسبه شد. معادله رشد برتالانفی برای جنس نر و جنس ماده به ترتیب Lt=34.94 (1-e-0.19(t+0.05)) و Lt=17.061 (1-e-0.651 (t+0.108)) محاسبه گردید که مقدار طول بی نهایت در جنس ماده به مراتب بیشتر از جنس نر بوده است. مقدار فاکتور وضعیت در جنس نر بیشتر از جنس ماده و مقدار فاکتور وضعیت نسبی در جنس ماده بیشتر از جنس نر است و با افزایش سن در هر دو جنس میزان فاکتور وضعیت و وضعیت نسبی افزایش می یابد. ضریب مرگ و میر طبیعی دو جنس نر و ماده در رودخانه رودبال به ترتیب ۱.۳۸ و ۰.۲۷۳ به دست آمد. میزان هماوری مطلق و میزان هماوری نسبی نمونه های صید شده بالغ جنس ماده به ترتیب (۱۳۶۱±۴۳۹۲) و (۵۵.۳۹±۳۰.۳۵) بدست آمد. بررسی شاخص تغذیه ای RLG نشان داد که این ماهی گرایش به گیاه خواری داشته و شاخص IF در سنین مختلف ماهی در دو جنس نر و ماده نشان دهنده وضعیت نسبتا نامطلوب این ماهی از لحاظ غذایی بود.

کلید واژه: سیاه ماهی C. damascina، رودخانه رودبال، سن، رشد، شاخص تغذیه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.