جداسازی کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده گازوئیل به منظور استفاده در پاکسازی زیستی پسماند های حفاری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده گازوئیل به منظور استفاده در پاکسازی زیستی پسماند های حفاری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده گازوئیل به منظور استفاده در پاکسازی زیستی پسماند های حفاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده گازوئیل به منظور استفاده در پاکسازی زیستی پسماند های حفاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده گازوئیل به منظور استفاده در پاکسازی زیستی پسماند های حفاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی میکروارگانیسم ها

تعداد صفحات :۲۲

مقدمه: در عملیات حفاری، حجم بالایی از کنده های حفاری با آلودگی هیدروکربنی و شوری بالا به محیط رها می شوند که آثار زیان باری خواهند داشت. پاکسازی زیستییک تکنولوژی کارآمد و دوستدار محیط زیست است که در پاکسازی پسماندهای حفاری، کاربرد دارد. به دلیل شوری بالا و نبود فلور میکروبی فعال در کنده های خارج شده از عمق زمین، به کارگیری کنسرسیوم های میکروبی نمک دوست تجزیه کننده هیدروکربن می تواند کارایی پاکسازی زیستی را افزایش دهد. مواد و روش ها: برای دست یابی به میکروارگانیسم های مناسب برای فرآیند پاکسازی زیستی، از مناطق مختلف ایران چندین نمونه آب و خاک شور آلوده و غیرآلوده به نفت تهیه شد و کنسرسیوم های میکروبی تجزیه کننده گازوئیل، با روش غنی سازی چندمرحله ای، از آن ها جداسازی شدند. سپس توانمندی کنسرسیوم های میکروبی از نظر رشد در حضور گازوئیل به عنوان تنها منبع کربن به روش، پروتئین سنجی و شمارش کلنی ها روی پلیت سنجیده و منحنی رشد آن ها بررسی شد. سویه های غالب کنسرسیوم های میکروبی منتخب نیز به روش مولکولی شناسایی شدند. نتایج: در میان کنسرسیوم های میکروبی تجزیه کننده گازوئیل، حداکثر تعداد باکتری ها، مربوط به کنسرسیوم میکروبی جداشده از خاک آلوده قم، با تعدادCFU/mL 1.9´۱۰۱۵ بر روی محیط کشت مغذی و محیط پایه معدنی حاوی گازوئیل به عنوان تنها منبع کربن بود. بررسی منحنی های رشد نشان داد که کشت نمونه های آلوده به نفت سریع تر از نمونه های غیرآلوده به فاز لگاریتمی رسیده و مقدار کدورت نهایی آن ها نیز بیشتر است. تعیین توالی ژن ۱۶S rRNA سویه های غالب کنسرسیوم های میکروبی جداشده از خاک های آلوده به نفت، نشان داد که این سویه ها متعلق به جنس های Dietzia، Microbacterium و Salinicola بودند. بحث و نتیجه گیری: محیط های با سابقه آلودگی نفتی، به علت سازگاری فلور میکروبی به حضور آلاینده ها، در مقایسه با نمونه های غیرآلوده ظرفیت بالقوه بیشتری برای جداسازی کنسرسیوم های میکروبی تجزیه کننده دارند.

کلید واژه: پاکسازی زیستی، کنده های حفاری، کنسرسیوم میکروبی نمک دوست، گازوئیل، گل پایه روغنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.