جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت نعناع فلفلی، بابونه، مارچوبه و بررسی تاثیر جدایه ها در بازدارندگی فعالیت قارچ های بیماری زای گیاهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت نعناع فلفلی، بابونه، مارچوبه و بررسی تاثیر جدایه ها در بازدارندگی فعالیت قارچ های بیماری زای گیاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت نعناع فلفلی، بابونه، مارچوبه و بررسی تاثیر جدایه ها در بازدارندگی فعالیت قارچ های بیماری زای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت نعناع فلفلی، بابونه، مارچوبه و بررسی تاثیر جدایه ها در بازدارندگی فعالیت قارچ های بیماری زای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت نعناع فلفلی، بابونه، مارچوبه و بررسی تاثیر جدایه ها در بازدارندگی فعالیت قارچ های بیماری زای گیاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی میکروارگانیسم ها

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: باکتری های اندوفیت از میکروارگانیسم های غیربیماری زای ساکن بافت های گیاهی اند که با تولید فاکتورهای رشد باعث افزایش متابولیسم، رشد و مقاومت گیاه در برابر عوامل بیماری زا و تنش های محیطی می شوند. این مطالعه به منظور جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های اندوفیت گیاهان دارویی نعناع فلفلی، بابونه و مارچوبه و بررسی فعالیت ضدمیکروبی جدایه ها علیه چندین پاتوژن گیاهی (آسپرژیلوس نایجر، آلترناریا آلترناتا، فوزاریوم اکسی پوروم و موکور هایمالیس) و نیز بررسی تاثیر جدایه های اندوفیت بر عملکرد رشد گیاهان، انجام گرفت.مواد و روش ها: باکتری های اندوفیت از بافت ریشه نعناع فلفلی، بابونه و مارچوبه جداسازی شد. فعالیت ضدقارچی جدایه های اندوفیت روی پاتوژن های قارچی آسپرژیلوس نایجر، آلترناریا آلترناتا، فوزاریوم اکسی پوروم و موکور هایمالیس با استفادهاز روش ایجاد چاهک در محیط مولر هینتون آگار بررسی شد. هر بذر گیاه به سوسپانسیون جدایه های اندوفیت تلقیح و در گلدان های حاوی ۳۰۰ گرم خاک کاشته شد. تاثیر جدایه های تلقیح شده روی پارامترهای رویشی گیاهان بررسی و با نرم افزار آماری SAS 9.2 تحلیل شد.نتایج: در مجموع ۶ جدایه اندوفیت متعلق به جنس باسیلوس از ریشه گیاهان موردمطالعه جدا شد. بررسی های آماری و نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که جدایه ها تاثیر معنی داری را در فعالیت بازدارندگی پاتوژن های قارچی و نیز در رشد گیاهان آزمایش شده داشتند. رشد سه گیاه نعناع فلفلی، بابونه، و مارچوبه نشان داد که نمونه های گیاهی تیمارشده با باکتری های اندوفیت در مقایسه با نمونه های فاقد تیمار باکتری، طول بیشتر داشت. بحث و نتیجه گیری: در این مطالعه، باکتری های اندوفیت از سه گیاه نعناع فلفلی، بابونه، و مارچوبه جدا شد و تاثیر فعالیت بازدارندگی جدایه ها روی پاتوژن های قارچی رایج و نیز در بهبود رشد گیاهان تایید شد. با توجه به پتانسیل بالقوه اندوفیت ها، این میکروارگانیسم ها به عنوان عوامل بیوکنترل در کشاورزی، جهت افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری زاهای قارچی و تنش های محیطی و نیز در بهبود رشد و باروری گیاهان می توانند استفاده شوند.

کلید واژه: اندوفیت، بابونه، قارچ های بیماری زا، مارچوبه، نعناع فلفلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.