مقاله نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آنزیمها مولکولهای پروتئینی با ساختمان پیچیده و وزن مولکولی بالا هستند که به عنوان کاتالیزور در مسیرهای متابولیکی داخل موجودات زنده ایفای نقش می کنند. در حین یک واکنش بیوشیمیایی کاتالیز شده توسط آنزیم سوبسترات به ناحیه فعال آنزیم متصل شده و یک کمپلکس آنزیم – سوبسترات تشکیل می شود. با توجه به اینکه آنزیمهای قابلیت فعالیت خارج از موجود زنده (in-vitro) را دارا هستند می توان از انها به عنوان کاتالیزور در صنایع غذایی استفاده کرد. آنزیمها دو حسن عمده در مقایسه با کاتالیزورهای شیمیایی دارند یکی اینکه قادر هستند سرعت واکنشها را در دما و فشار معتدل به میزان قابل ملاحظه ای افزایش ذهند دیگراینکه اختصاص عمل می کنند. انزیمهای توسط سلولهای زنده تولید می شوند لذا می توان انها را از حبوبات یاگیاهان استخراج کرد. یا توسط کشت سلولهای میکروبی انها را در اشل صنعتی تولید نمودکه روش آخر متداولترین روش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.