بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی

تعداد صفحات :۱۰

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ترکیبات فنولی، رنگ سنجی، صمغ شاهی، قارچ دکمه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.