مقایسه تیمارهای اعمال شده بر جوانه زنی بذر سه گونه زالزالک بومی ایران (Crataegus babakhanloui ،C. persica ،C. assadii)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تیمارهای اعمال شده بر جوانه زنی بذر سه گونه زالزالک بومی ایران (Crataegus babakhanloui ،C. persica ،C. assadii) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تیمارهای اعمال شده بر جوانه زنی بذر سه گونه زالزالک بومی ایران (Crataegus babakhanloui ،C. persica ،C. assadii)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تیمارهای اعمال شده بر جوانه زنی بذر سه گونه زالزالک بومی ایران (Crataegus babakhanloui ،C. persica ،C. assadii)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تیمارهای اعمال شده بر جوانه زنی بذر سه گونه زالزالک بومی ایران (Crataegus babakhanloui ،C. persica ،C. assadii) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

جنس زالزالک (Crataegus) از تیره گل سرخ (Rosaceae) از جمله گیاهان مقاوم به خشکی وسرما است. به سبب خواب ناشی از فرایندهای فیزیولوژیکی و پوشش سخت بذر، تکثیر و تولید نهال گونه های این جنس، با موانع عمده ای روبرو است که در این مقاله رفع آنها مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به مطالعات صورت گرفته توسط سایر پژوهشگران در سایر کشورها بر روی بذر گونه های این جنس، در این مطالعه، تیمارهای موثر بر جوانه زنی بذرهای سه گونه زالزالک بومی ایران Crataegus babakhanloui، C. persica، C. assadii مورد آزمایش و پژوهش قرار گرفته و در نهایت بهترین و موثرترین تیمارها معرفی شدند. جهت بررسی جوانه زنی و شکستن خواب بذر گونه های مذکور آزمایش هایی با ۲۲ تیمار و ۳ تکرار به صورت طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارها به صورت مجزا و یا ترکیبی اعمال شد که شامل خراش دهی پوسته، گرمادهی و سرمادهی متناوب و استفاده از اسید جیبرلیک، نیترات پتاسیم و اسید سولفوریک بود. نتایج مقایسه ای تیمارها نشان داد که برای نفوذ پذیرتر کردن پوسته و شکستن خواب بذر خراش دهی مکانیکی موثر گردید. بالاترین درصدجوانه زنی بذر خراش داده شده در دو تیمار «کاشتن بذر در هوای آزاد در اوایل تابستان» و تیمار ترکیبی «آب روان و تناوب دما» به ترتیب با ۴۵.۳۳% و ۵۴.۲۲% جوانه زنی بدون در نظر گرفتن گونه مشاهده شد.

کلید واژه: بذر، جوانه زنی، خواب بذر، بومی، زالزالک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.