تعیین حد مجاز مصرف ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) از نظر فلزات سرب و کادمیوم در سواحل جنوبی دریای مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین حد مجاز مصرف ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) از نظر فلزات سرب و کادمیوم در سواحل جنوبی دریای مازندران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین حد مجاز مصرف ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) از نظر فلزات سرب و کادمیوم در سواحل جنوبی دریای مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین حد مجاز مصرف ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) از نظر فلزات سرب و کادمیوم در سواحل جنوبی دریای مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین حد مجاز مصرف ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) از نظر فلزات سرب و کادمیوم در سواحل جنوبی دریای مازندران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زانکو
تعداد صفحات :۱۶
زمینه و هدف: به دلیل اهمیت تغذیه ای محصولات دریایی و آلوده بودن آن ها به فلزات سنگین، بررسی سلامت این محصولات بسیار مهم می باشد. مطالعه حاضر می کوشد، مطالعاتی را که طی ۵ سال اخیر به بررسی میزان فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سفید در سواحل جنوبی دریای مازندران پرداخته اند، پوشش دهد و در نهایت پیشنهاداتی را در رابطه با میزان مجاز مصرف آن ارائه دهد.مواد و روش کار: مطالعه حاضر بر روی بافت عضله ۵۸۶ قطعه ماهی سفید جمع آوری شده توسط محققان مختلف در سواحل جنوبی دریای مازندران صورت گرفت. میزان فلزات سرب و کادمیوم در گونه مورد مطالعه از مقالات منتشر شده طی پنج سال اخیر در مجلات معتبر علمی بدست آمد. در نهایت در مطالعه حاضر ریسک مصرف غذایی و میزان مجاز مصرف آن از نظر فلز سرب و کادمیوم مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: میانگین میزان فلزات سرب و کادمیوم در بافت عضله ماهی های سفید از بسیاری از استانداردهای ملی و بین المللی موجود بیشتر بود. میزان جذب روزانه و هفتگی فلزات پایین تر از میزان مجاز ارائه شده توسط سازمان های مربوطه بوده است. بر طبق محاسبات صورت گرفته افراد بالغ از نظر فلزات سرب و کادمیوم به ترتیب ۰.۲۱ و ۰.۷۵ کیلوگرم در روز و کودکان به ترتیب ۰.۰۵ و ۰.۱۶ کیلوگرم در روز می توانند، بدون آنکه برای سلامتی آن ها عوارض غیر سرطازایی داشته باشد، ماهی سفید مصرف کنند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده، به نظر می رسد که مصرف ماهی سفید با میزان کنونی ریسکی را برای سلامت مصرف کنندگان آن نداشته باشد.
کلید واژه: کادمیوم ، سرب، ماهی سفید، ریسک غذایی، دریای مازندران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.