اثر بخشی درمان شناختی- رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر بخشی درمان شناختی- رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر بخشی درمان شناختی- رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بخشی درمان شناختی- رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر بخشی درمان شناختی- رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
تعداد صفحات :۱۶
مقدمه: افتادگی دریچه میترال یک سندرم قلبی است که با پیامدهای جسمی و روان شناختی قابل ملاحظه ای برای مبتلایان همراه است. پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی درمان شناختی رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب منتشر و حمله وحشت زدگی بیماران مبتلا افتادگی دریچه میترال انجام شد.روش بررسی: روش تحقیق شبه آزمایشی و از نوع پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل است. ۱۶ نفر بیمار مبتلا به افتادگی دریچه میترال به تصادف در دو گروه آزمایش (۸ نفر) و کنترل (۸ نفر) قرار گرفتند. درمان شناختی رفتاری طی ۱۰ جلسه و هفته ای دو بار با تاکید بر بازسازی شناختی، اصلاح تحریفات شناختی و آموزش تکنیک های رفتاری برای گروه آزمایش به کار گرفته شد. برای آزمودنی ها مقیاس نگرانی های سلامت اسپات و دوش (HCQ)، اضطراب منتشر(GAD- 7) و پرسشنامه وحشت زدگی آلبانی به صورت پیش آزمون، پس آزمون انجام شد. سپس داده ها با روش تحلیل کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که نگرانی، اضطراب و حملات وحشت زدگی به طور معنی داری در گروه آزمایش کاهش یافته است.نتیجه گیری: درمان شناختی رفتاری در کاهش نگرانی، اضطراب و وحشت زدگی بیماران مبتلا به افتادگی دریچه میترال دارای کارایی قابل ملاحظه ای است؛ بنابراین توصیه می شود برای مبتلایان به پرولاپس دریچه میترال در کنار دارودرمانی از درمان شناختی رفتاری به عنوان درمان مکمل استفاده شود.
کلید واژه: افتادگی دریچه میترال، نگرانی، اضطراب منتشر، حمله وحشت زدگی، گروه درمانی شناختی، رفتاری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.