تاثیر آتش سوزی بر ساختار و تجدید حیات گونه های چوبی در اکوسیستم جنگلی های زاگرس میانی (مطالعه موردی: تنگه بزازخانه کرمانشاه)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آتش سوزی بر ساختار و تجدید حیات گونه های چوبی در اکوسیستم جنگلی های زاگرس میانی (مطالعه موردی: تنگه بزازخانه کرمانشاه) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آتش سوزی بر ساختار و تجدید حیات گونه های چوبی در اکوسیستم جنگلی های زاگرس میانی (مطالعه موردی: تنگه بزازخانه کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آتش سوزی بر ساختار و تجدید حیات گونه های چوبی در اکوسیستم جنگلی های زاگرس میانی (مطالعه موردی: تنگه بزازخانه کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آتش سوزی بر ساختار و تجدید حیات گونه های چوبی در اکوسیستم جنگلی های زاگرس میانی (مطالعه موردی: تنگه بزازخانه کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حمایت و حفاظت جنگلها و مراتع ایران

تعداد صفحات :۱۸

آتش سوزی یکی از عوامل مهم ایجاد اختلال در اکوسیستم های جنگلی است و به عنوان یک آشفتگی بر ساختار و تجدید حیات گونه های گیاهی تاثیرگذار است. هدف از این تحقیق، بررسی اثر آتش بر ساختار گونه های چوبی و تجدید حیات آن ها در قسمتی از جنگل های زاگرس میانی واقع در شمال شرق استان کرمانشاه بود. بدین منظور ۸۰ هکتار از این جنگل ها ( ۴۰ هکتار منطقه آتش سوزی شده و ۴۰ هکتار منطقه شاهد) مورد بررسی قرار گرفت. در مجموع ۸۰ قطعه نمونه ۱۰۰۰ مترمربعی به شکل دایره به روش تصادفی- سیستماتیک و با استفاده از شبکه آماربرداری ۱۰۰×۱۰۰ متر برداشت شد. نتایج نشان داد که آتش سوزی در لایه درختی و زادآوری باعث تغییر در ترکیب جنگل نشده است و در هر دو منطقه برودار (Q. brantii) گونه غالب بود. اما تراکم درختی و زادآوری و همچنین تراکم جست ها به طور معنی دار در منطقه آتش سوزی شده بیش تر و بالعکس در لایه درختچه ای کمتر از منطقه شاهد به دست آمد. تعداد درختان در طبقات قطری پایین بیشتر بود. این موضوع در میانگین قطر برابر سینه و سطح مقطع برابر سینه اثرگذار بود، به طوری که با افزایش قابل توجه درختان کم قطر در منطقه آتش سوزی شده میانگین قطر و به تبع آن سطح مقطع کم تر از منطقه شاهد حاصل شد که این مساله نشان می دهد که جنگل پس از گذشت نه سال از وقوع آتش سوزی تا حدودی مراحل بازسازی خود را طی کرده و تبدیل به جنگل جوان شده است.

کلید واژه: آتش سوزی، ساختار، جست گروه، تراکم گونه های چوبی، زاگرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.