شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی
تعداد صفحات :۲۴
هدف از پژوهش حاضر شناسایی و به کارگیری روش AHP در اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی از دیدگاه گروه های منتخب می باشد. تحقیق از نوع کاربردی، روش پژوهش تحلیلی و جامعه آماری شامل چهار گروه متخصصان، تولیدکنندگان دام و طیور، تولیدکنندگان حشرات و مصرف کنندگان استان های تهران و البرز می باشد. موانع در ۲ معیار اصلی و ۱۹ زیر معیار پس از تایید استادان و با هدف اولویت بندی آنها، درخت سلسله مراتبی تشکیل و بر اساس آن پرسشنامه AHP طراحی و در اختیار ۲۰ نفر از خبرگان هر گروه قرار گرفت. وزن های نسبی هر یک از زیر شاخص ها با استفاده از نرم افزار Expert Choice 11 محاسبه و اولویت بندی گردید. به این ترتیب با نرخ ناسازگاری کمتر از ۰.۱ و تایید سازگاری شاخص ها، نتایج نشان داد مهم ترین مانع آموزشی تولید حشرات خوراکی از نظر متخصصان و مصرف کنندگان، عدم ترویج فرهنگ استفاده از محصولات خوراکی حشرات و فرآورده های آن (۰.۱۵۹، ۰.۱۷۱)، از نظر تولیدکنندگان دام و طیور، عدم ارایه برنامه های آموزشی مرتبط با موضوع در سطح مدارس (۰.۱۶۳) و از نظر تولیدکنندگان حشرات، عدم آموزش مستقیم(چهره به چهره) در رابطه با تولید و مصرف حشرات خوراکی (۰.۲۱۲) بوده است. همچنین در موانع توسعه پایدار نیز از نظر متخصصان، تولیدکنندگان حشرات و مصرف کنندگان، عدم اجرای نظام مدیریت تولید حشرات خوراکی به لحاظ مقبولیت و محبوبیت اجتماعی (۰.۱۹۹، ۰.۲۹۵، ۰.۱۸۹) و از نظر تولیدکنندگان دام و طیور عدم اطمینان به پایداری در بهداشت حرفه ایی و اجتماعی تولید حشرات خوراکی (۰.۱۵۴) مهم ترین مانع در تولید حشرات خوراکی بود.
کلید واژه: موانع آموزشی، موانع توسعه پایدار، تولید حشرات خوراکی، جیره غذایی، تحلیل سلسله مراتبی AHP
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.