اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۹

اهداف پاتوژن های مواد غذایی گروهی از میکرو ارگانیسم ها هستند که باعث بروز بیماری های منتقل شونده از راه غذا می شوند. امروزه تحقیقات زیادی برای یافتن مواد طبیعی موثر دربرابر این عفونت ها انجام می شود. این پژوهش به بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی برگ و ساقه گیاه ریواس ایرانی (Rheum ribes) در شرایط آزمایشگاهی پرداخته است.مواد و روشها در این مطالعه تجربی پس از جمع آوری برگ و ساقه گیاه ریواس در فصل بهار و استخراج عصاره های آبی و اتانولی آن، غلظت های مختلف به صورت سریالی برای عصاره ها تهیه و اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ و ساقه گیاه به روش انتشار دیسک و رقت سازی در محیط کشت مایع بررسی شد.یافتهها اثر مهارکنندگی عصاره های آبی و اتانولی ساقه و برگ ریواس بر استافیلوکوکوس اورئوس نسبت به اشرشیاکلی بیشتر بود. بیشترین قطر هاله عدم رشد در غلظت ۱۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر مربوط به عصاره های اتانولی و آبی ساقه ریواس روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بود که به ترتیب برابر با ۲۳±۱.۳ و ۱۶±۱.۱ میلی متر بود. حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) عصاره اتانولی برگ و ساقه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی به ترتیب ترتیب £۷۵، £۵۰، £۱۰۰ و £۷۵ میلی گرم بر میلی لیتر و میزان MIC عصاره آبی برگ و ساقه روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی به ترتیب £۱۰۰، £۱۰۰، £۱۲۵ و £۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود. همچنین حداقل غلظت کشندگی (MBC) یا عصاره اتانولی برگ و ساقه بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی به ترتیب £۱۰۰، £۷۵، £۱۵۰ و £۱۲۵ میلی گرم بر میلی لیتر بود. هیچ گونه اثر کشندگی (MBC) برای عصاره های آبی روی این دو باکتری مشاهده نشد.نتیجهگیری باتوجه به نتایج به دست آمده، عصاره های آبی و اتانولی ساقه و برگ گیاه ریواس، اثر مهارکنندگی خوبی بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی داشتند. توصیه می شود با استخراج مواد موثر این گیاه تحقیقات بیشتری روی عصاره آن انجام شود و از عصاره این گیاه به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی استفاده شود.

کلید واژه: عصاره آبی، عصاره اتانولی، فعالیت ضدمیکروبی، ریواس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.