مقاله اثر گنبدهای نمکی ایران در تخریب منابع طبیعی، گسترش اراضی شور و بیابان زایی، مطالعه موردی حبله رود گرمسار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر گنبدهای نمکی ایران در تخریب منابع طبیعی، گسترش اراضی شور و بیابان زایی، مطالعه موردی حبله رود گرمسار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر گنبدهای نمکی ایران در تخریب منابع طبیعی، گسترش اراضی شور و بیابان زایی، مطالعه موردی حبله رود گرمسار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر گنبدهای نمکی ایران در تخریب منابع طبیعی، گسترش اراضی شور و بیابان زایی، مطالعه موردی حبله رود گرمسار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر گنبدهای نمکی ایران در تخریب منابع طبیعی، گسترش اراضی شور و بیابان زایی، مطالعه موردی حبله رود گرمسار :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ویژگی های زمین شناسی متعددی در توسعه بیابانهای ایران نقش دارند که عبارتند از : فراوانی سازنده های تخریبی – تبخیری – مارنی جوان، زمین ساخت (تکتونیک) فلات مرکزی ایران، فراوانی گنبدهای نمکی در ایران.
تعداد زیادی گنبد نمکی در نواحی مختلف ایران وجود دارد که به صورت منابع منفرد و مجزا (Point source) قرار دارند و یا باعث تخریب منابع طبیعی می شوند. نقاط عمده تجمع گنبدهای نمکی در بندر عباس – سروستان، جنوب کازرون، شمال کرمان، شمال یزد – اردکان و جنوب سمنان می باشد.
این گنبدها از نظر سنی از پرکامبرینتا نئوژن متغیر می باشند و گنبدهای نمکی را از نظر فعالیت می توان به گنبدهای نمکی فعال (جدید) و گنبدهای نمکی غیر فعال (قدیمی تر) تقسیم بندینمود. مطالعات زمین شناسی و کیفیت منابع آب منطقه حبله رود گرمسار در محدوده عروس ایران – شاهزاده حسین انجام گرفته، گسترش گنبدهای نمکی در این منطقه بررسی شده و نقش گنبدهای نمکی در تخریب کیفیت منابع آب، خاک و پوشش گیاهی منطقه بحث گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.