بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آب میوه هلو، رئولوژی، دما، غلظت، مدل سازی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.