مقاله مقایسه ۲۵ رقم گوجه فرهنگی از نظر کشاورزی و صنعتی جهت تولید رب گوجه فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ۲۵ رقم گوجه فرهنگی از نظر کشاورزی و صنعتی جهت تولید رب گوجه فرنگی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ۲۵ رقم گوجه فرهنگی از نظر کشاورزی و صنعتی جهت تولید رب گوجه فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ۲۵ رقم گوجه فرهنگی از نظر کشاورزی و صنعتی جهت تولید رب گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ۲۵ رقم گوجه فرهنگی از نظر کشاورزی و صنعتی جهت تولید رب گوجه فرنگی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گوجه فرنگی یکی از سبزیهای مهم و از نظر اقتصادی است که دارای بیشترین سطح کشت در دنیاست و یکی از سبزیهای عمده مورد مصرفجوامع امروزی بشر است وکشت آن در مناطق گرم و معتدل رونق زیادی دارد. آزمایشات انجام شده تحت عنوان مقایسه عملکرد ارقام مختلف گوجه فرنگی در چهارچوب یک طرح آماری از نوع بلوکهای کامل تصادفی به اجرا در آمده و هدف اصلی در این سری آزمایشات تعیین واریته های مناسب کشت در منطقه از نظر زراعی و صنعتی بوده است. عوامل اصلی درقضاوت بین واریته ها علاوه بر عملکرد عبارتند از بریکس – PH – رنگ – مقاومت مکانیکی و عدم آلودگی به بیماریها که در کنار آنها فاکتورهای جنبینیز مورد توجه قرار گرفته است. در نهایت پس از آزمایشات مختلف از بین ۲۵ واریته، ۱۲ واریته اول که در جدول ارزیابی خصوصیات زراعی و صنعتی بالاترین ارزش و امتیاز را به خود اختصاص داده شناخته شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.