بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدل سازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدل سازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدل سازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدل سازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدل سازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

با اندازه گیری حلقه های رویشی سالیانه درختان و ساخت گاه شناسی از آن ها، امکان مطالعه و بازسازی جریان رودخانه ها در محدوده رویشگاه ها فراهم می شود. هدف از انجام این پژوهش، بازسازی جریان رودخانه با استفاده از گاه شناسی درختی، و مدلسازی و طبقه بندی خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه است. در این تحقیق از شاخص گاه شناسی درختی منطقه ای زاگرس مرکزی دو گونه درختی بلوط ایرانی (Quercus brantii) و بلوط مازو (Quercus infectoria) طی دوره ۱۸۴۰-۲۰۱۰ برای بازسازی جریان رودخانه در حوضه کرخه استفاده شده است. سه ایستگاه آب سنجی در حوضه رودخانه کرخه انتخاب و دوره پرآبی آن ها تعیین شد. با توجه به همبستگی مثبت و معنادار جریان رودخانه در دوره پرآبی سه ایستگاه آب سنجی در این حوضه با شاخص گاه شناسی درختی منطقه ای، میانگین جریان رودخانه در دوره پرآبی برای این سه ایستگاه طی سال های ۱۸۴۰ تا ۲۰۱۰ بازسازی شد. مقادیر مشاهداتی جریان رودخانه و مقادیر بازسازی شده آن در دوره آماری مشترک به خوبی با هم مطابقت دارد. در ادامه، وضعیت هیدرولوژیکی در طول دوره گاه شناسی و بر اساس آن خشکسالی هیدرولوژیکی در حوضه کرخه برای سال های ۱۸۴۰ تا ۲۰۱۰ بررسی شد. شدت و تداوم خشکسالی ها، همچنین دهه های پرآب و کم آب تعیین شد. همچنین، نتایج این تحقیق با سایر محققان نیز مقایسه شد. پس از بازسازی جریان رودخانه، از مدل شبکه عصبی احتمالاتی برای طبقه بندی دوره های بسیار کم آب، کم آب، پرآب و بسیار پرآب استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل ارائه شده با دقت زیاد قادر به تشخیص دوره های نامبرده در منطقه مورد نظر است.

کلید واژه: اقلیم شناسی درختی، بازسازی جریان رودخانه، حلقه های درختی، حوضه کرخه، طبقه بندی خشکسالی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.