بررسی تغییرات ترکیب های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (.Rumex turcomanicus Czerep) در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (.Lactuca sativa L)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات ترکیب های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (.Rumex turcomanicus Czerep) در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (.Lactuca sativa L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات ترکیب های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (.Rumex turcomanicus Czerep) در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (.Lactuca sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات ترکیب های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (.Rumex turcomanicus Czerep) در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (.Lactuca sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات ترکیب های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (.Rumex turcomanicus Czerep) در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (.Lactuca sativa L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور مطالعه پتانسیل دگرآسیبی و تعیین رابطه آن با تغییرات ترکیب های فنلی، در غلظت های مختلف عصاره های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep.) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه کاهو (Lactuca sativa L.)، آزمایش فاکتوریل بر مبنای طرح کاملا تصادفی شامل دو قسمت از اندام گیاه (ریشه و اندام هوایی)، دو حلال عصاره گیری (متانول و اتانول) و در شش غلظت مختلف عصاره (۰، ۳۱.۲۵، ۶۲.۵، ۱۲۵، ۲۵۰ و ۵۰۰ پی پی ام) در سال ۱۳۹۲ در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. پس از آماده سازی عصاره ها، اثر بازدارندگی آنها بر مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه کاهو مورد بررسی قرار گرفت. همچنین میزان ترکیب های فنلی در غلظت های مختلف هر یک از عصاره ها تعیین گردید. نتایج نشان از اثر بازدارندگی بالاتر عصاره های متانولی در مقایسه با عصاره های اتانولی، و بازدارندگی بیشتر عصاره های حاصل از ریشه در مقایسه با عصاره های اندام هوایی بر اغلب صفات مورد مطالعه داشت. در میان غلظت های مختلف عصاره، بیشترین بازدارندگی در غلظت ۵۰۰ پی پی ام و کمترین بازدارندگی در غلظت صفر پی پی ام بدست آمد. میزان ترکیب های فنلی در عصاره های متانولی بیشتر از عصاره های اتانولی و در عصاره های ریشه بیشتر از عصاره های اندام هوایی بود. همچنین با افزایش غلظت عصاره افزایش معنی داری در میزان ترکیب های فنلی دیده شد. بررسی همبستگی بین میزان ترکیب های فنلی و پتانسیل آللوپاتی عصاره ترشک حکایت از رابطه مثبت و معنی دار تغییرات ترکیب های فنلی با قابلیت دگرآسیبی ترشک داشت.

کلید واژه: آللوپاتی، بازدارندگی، ترکیب های فنلی، عصاره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.