تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پسماند قارچ صدفی و سبزیجات، تولید گاز، فضولات گاوی، محتویات شکمبه، ورمی کمپوست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.