اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات

تعداد صفحات :۲۱

اثر نگه داری ماهی کپور نقره ای منجمد در دمای -۲۰oC در فواصل زمانی ۰، ۲، ۴، ۶ ماه بر خواص کیفی پودرسوریمی تولیدی بررسی شد. ویژگی های کیفی پودر سوریمی تهیه شده با سنجش ترکیب شیمیایی، تغییر رنگ، ارزشیابی حسی، چگالی، ظرفیت جذب روغن، ظرفیت نگه داری آب،درصد حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، ظرفیت و پایداری کف، توانایی تشکیل ژل و میزان تیوباربیوتیک اسید آنالیز گردید. بررسی. نتایج بیانگرکاهش معنادار (p<0.05) اکثر شاخص ها در تیمارها نسبت به شاهد بود، به طوریکه ظرفیت نگه داری آب و درصد حلالیت پروتئین تیمارها طی دوره نگه داری تا ماه ششم به ترتیب از ۱۳.۴ به ۱۰.۴۶ میلی لیتر بر گرمو از ۷.۴۲ درصد به ۴.۸۲ درصد کاهش یافت. همچنین تیمارها به لحاظ ثبات کف پایدار نبودند. میزان چگالی و تیوباربیتوریک اسید (TBA) در تیمارها با گذشت زمان روند افزایشی معنا داری داشتند (p<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده و از دیدگاه ارزیابان حسی، تولید پودر سوریمی با کیفیت مطلوب از ماهی کپور نقره ای منجمد، تا ماه چهارم نگهداری ماهی در دمای -۲۰oC درجه می باشد.

کلید واژه: ماهی کپور نقره ای، منجمد، خواص کیفی، پودر سوریمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.