تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن (.Thymus vulgaris L) بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مصرف کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثرات مصرف ۲۷.۴ میلی گرم نیترات سدیم یا سطوح مختلف صفر، ۰.۲، ۰.۴ و ۰.۶ درصد عصاره آویشن (Thymus vulgaris L.) در آب آشامیدنی حاوی نیترات سدیم بر رشد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی، تعداد ۲۲۰ قطعه جوجه نر یک روزه نژاد راس (۳۰۸) به طور تصادفی در ۵ گروه انتخاب شدند. تفاوت معنی داری برای مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک بین جوجه های گوشتی تیمارهای مختلف در کل دوره آزمایشی مشاهده نشد (p>0.05). البته استفاده از سطوح مختلف عصاره آویشن یا نیترات تاثیری بر میزان گلوکز، کلسترول و تری گلیسرید و همچنین سطح آنزیم های آسپارتات آمینوترانسفراز خون جوجه های گوشتی نداست (p>0.05). مصرف نیترات میزان HDL را به طور معنی داری در مقایسه با تیمار شاهد افزایش داد (p<0.05) ولی مصرف سطوح %۰.۲ و %۰.۴ آویشن به همراه نیترات باعث کاهش میزان HDL گردید. در مقایسات مستقل هم مصرف عصاره آویشن منجر به کاهش HDL خون گردید. همچنین وزن نسبی ران، سینه، کبد، قلب، شش، طحال و چربی محوطه بطنی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (p>0.05). به طور کلی مصرف عصاره آویشن تاثیری بر عملکرد جوجه های مصرف کننده نیترات نداشت ولی از طریق کاهش اکسیداسیون LDL موجب کاهش سطح HDL خون جوجه های گوشتی گردید.

کلید واژه: افزایش وزن، لیپوپروتئین با چگالی بالا، نیترات ها، عصاره گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.