بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار (نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت، شهرستان باخرز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران

تعداد صفحات :۱۴

پژوهش حاضر با هدف بررسی اثرات اجتماعی، اقتصادی زعفران بر خانوارهای روستایی با روش توصیفی- تحلیلی و توسط مطالعات میدانی و کتابخانه ای صورت گرفته است. جامعه آماری موردنظر تمام خانوارهای ۱۳ روستای دهستان بالاولایت شهرستان باخرز (N=2908) می باشد که از این میان ۲۷۲ خانوار به صورت تصادفی انتخاب شده اند. پرسشنامه ای جهت گردآوری اطلاعات تنظیم شد و بر اساس جمعیت روستاهای دهستان در روستاها توزیع شد. روایی پرسشنامه توسط اساتید گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی و ترویج و آموزش کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت. ضریب اعتبار پرسشنامه نیز توسط نرم افزار SPSS برابر با ۰.۸۱ بدست آمد. نتایج تحقیق حاکی از آن است که شرایط زیست محیطی منطقه برای کشت زعفران مناسب می باشد، زیرا سطح معنی داری هر سه متغیر در نظر گرفته شده «شرایط کم آبی منطقه و نیاز کم زعفران به آب»، «کیفیت مناسب خاک برای کشت زعفران»، «فصل مناسب برداشت» در سطح یک درصد معنی دار است. همچنین نتیجه آزمون T-Test نشان می دهد که سطح معنی داری برای شاخص های انسانی، آموزش و ترویج کشت زعفران و داشتن تجربه و دانش بومی زعفران کاری برابر با ۰.۰۰۰ بدست آمده است. در ادامه اثرات مثبت اجتماعی- اقتصادی کشت زعفران بر خانوارهای روستایی به اثبات رسیده است به طوری که درآمد زعفران در مقایسه با سایر محصولات کشاورزی در سطح یک درصد معنی دار است و میانگین بالای ۳ (۳.۳۸) تایید شده است.

کلید واژه: اثرات اجتماعی، اثرات اقتصادی، پایداری کشاورزی، زعفران، شهرستان باخرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.