اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق به منظور ارزیابی اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم رقم چمران۲ انجام شد. تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در پنج سطح عصاره آبی جلبک قهوه ای (صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد) و سه سطح نیتروژن (۰، ۳۴.۵ و ۶۹ کیلوگرم در هکتار) به اجرا درآمد. میزان سطح برگ، محتوای رنگدانه های فتوسنتزی، کربوهیدرات محلول، پروتئین و پرولین در مرحله گیاهچه ای و ارتفاع بوته، طول سنبله و شاخص برداشت کل گیاه در مرحله رسیدگی کامل سنجش شد. نتایج نشان داد کاربرد عصاره جلبک قهوه ای منجر به افزایش معنی دار در میزان صفات رشد مورد بررسی نسبت به شاهد شد. غلظت ۱۰ درصد عصاره جلیک قهوه ای به همراه ۳۴.۵ کیلوگرم در هکتار نیتروژن بیشترین میزان سطح برگ، محتوای رنگدانه های فتوسنتزی، کربوهیدرات، پروتئین، ارتفاع بوته، طول سنبله و شاخص برداشت کل را حاصل کرد. بیشترین میزان پرولین در غلظت ۲۰ درصد عصاره جلبک قهوه ای مشاهده شد. با توجه به نتایج بدست آمده استفاده از غلظت ۱۰ درصد عصاره جلبک قهوه ای به همراه ۳۴.۵ کیلوگرم در هکتار نیتروژن موجب حصول حداکثر کیفیت و عملکرد گندم شد.

کلید واژه: افشانه برگی، رشد سطح برگ، عصاره جلبک قهوه ای، عملکرد گندم، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.