مروری نظام مند بر فراوانی آفلاتوکسین M1 در شیر و سایر فرآورده های لبنی در ایران (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری نظام مند بر فراوانی آفلاتوکسین M1 در شیر و سایر فرآورده های لبنی در ایران (مقاله مروری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری نظام مند بر فراوانی آفلاتوکسین M1 در شیر و سایر فرآورده های لبنی در ایران (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری نظام مند بر فراوانی آفلاتوکسین M1 در شیر و سایر فرآورده های لبنی در ایران (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری نظام مند بر فراوانی آفلاتوکسین M1 در شیر و سایر فرآورده های لبنی در ایران (مقاله مروری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: آفلاتوکسین ها متابولیت های ثانویه قارچی هستند که توسط بعضی از گونه های قارچی مانند آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس پارازیتیکوس و به ندرت آسپرژیلوس نومیوس تولید می شوند. این قارچ ها تقریبا در همه جا وجود دارند و در طیف وسیعی از محصولات کشاورزی مانند حبوبات، غلات، میوه خشک یافت می شوند. آفلاتوکسین ها ترکیبات بسیار سمی هستند که دارای قابلیت سرطان زایی، جهش زایی، ناقص الخلقه زایی و هم چنین باعث سرکوب سیستم ایمنی می شوند و ارگان هدف برای سمیت و سرطان زایی، کبد می باشد. کمیته اروپا و کدکس حداکثر مقدار مجاز آفلاتوکسین را در شیر و سایر محصولات لبنی ۵۰ نانوگرم در لیتر تعیین کرده اند. هدف از انجام این مطالعه مرور نظام مند مطالعات انجام گرفته در کشور و بررسی نتایج آن ها از حیث ایمنی شیر و فرآورده های لبنی از نظر وجود و مقدار آفلاتوکسین M1 می باشد.روش ها: جهت دریافت مقالات مرتبط، ذخایر علمی الکترونیک در کشور شامل SID و هم چنین در بانک های اطلاعاتی Medline، Science Direct، PubMed، Elsevier، Scopus با استفاده از کلمات کلیدی Aflatoxin M1، pasteurized milk، UHT milk، Raw milk، Yoghurt،cheese و معادل فارسی آن ها از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ جستجو شد که از ۴۲ مقاله مرتبط با موضوع، ۲۳ مقاله تحقیقاتی مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: آلودگی شیر و سایر فرآورده های لبنی مورد بررسی، در اکثر مطالعات فراتر از استاندارد تعیین شده توسط کمیته غذایی کدکس و سازمان ملی استاندارد ایران (۵۰ نانوگرم در لیتر) بوده است.نتیجه گیری: بررسی مطالعات صورت گرفته در ایران گویای این مطلب است که بیشترین توجه در میان محصولات لبنی بر شیر پاستوریزه و سپس شیر استریلیزه متمرکز بوده و بقیه محصولات سهم کمی را در مطالعات صورت گرفته، برخوردارند. در اکثر مطالعات، آلودگی بالاتر از استاندارد اتحادیه اروپا و سازمان ملی استاندارد ایران بوده است؛ بنابراین سلامت مصرف کنندگان خصوصا کودکان در معرض خطر است.

کلید واژه: آفلاتوکسین M1، شیر خام، شیر پاستوریزه، شیر UHT، ماست، پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.