عنوان فارسی: نقش تربیتی صراط مستقیم در قرآن و حدیث (عنوان عربی: التأثیر التربوی للصراط المستقیم فی القرآن والاحادیث)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نقش تربیتی صراط مستقیم در قرآن و حدیث (عنوان عربی: التأثیر التربوی للصراط المستقیم فی القرآن والاحادیث) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نقش تربیتی صراط مستقیم در قرآن و حدیث (عنوان عربی: التأثیر التربوی للصراط المستقیم فی القرآن والاحادیث)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نقش تربیتی صراط مستقیم در قرآن و حدیث (عنوان عربی: التأثیر التربوی للصراط المستقیم فی القرآن والاحادیث)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نقش تربیتی صراط مستقیم در قرآن و حدیث (عنوان عربی: التأثیر التربوی للصراط المستقیم فی القرآن والاحادیث) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نامه اخلاق

تعداد صفحات :۲۱

چکیده فارسی:قرآن تربیت را به معنای تهذیب و فزونی مقام معنوی به کار برده که پیگیری تربیت و نقش صراط مستقیم در آن، میدان وسیع تحقیقی نخواهد داشت؛ ولی کاربردهای این اصطلاح از ریشه «ر ب ب»، که در معنای مصدری آن، معادل پرورش گرفته شده و مالکیت و تدبیر در آن نهفته است، با مفهوم «ربیت» و «ربانیت» و تبیین ربوبی شدن و ربوبی نمودن انسان از طریق صراط مستقیم، به زیبایی به تصویر کشیده شده است. صراط مستقیم، راه دارای وحدت و منطبق با حقیقت است و هدایت به آن، هدایت به مراتب یا تثبیت در مراتب آن خواهد بود. قرآن با نشان دادن صراط مستقیم به منزله دین کامل، تربیت را شناخت خدای جهان و رب یگانه دانستن او و نیز پذیرش اوامر و نواهی وی و عمل به آنها معرفی می نماید. از این منظر، به هر میزان که انسان ربوبی شود، در مسیرتربیت قرار می گیرد. بر همین اساس، اعمال عبادی، علمی، اجتماعی، جسمی و عاطفی متربی، براساس نقش تربیتی صراط مستقیم که منطبق با ربوبیت توحیدی است. سوال اصلی ما در این پژوهش این است که نقش اصلی صراط مستقیم در تربیت انسان چیست؟ از یافته های این پژوهش این است که نقش صراط مستقیم، ربوبی شدن و ربوبی ساختن انسان است که هدف خلقت به شمار می رود.

چکیده عربی:استعمل القرآن الکریم التربیه بمعنی التهذیب وزیاده المقام المعنوی، بحیث ان تعقّب التربیه وتأثیر الصراط المستقیم فیها لا تتوفر فیه مساحه واسعه للبحث؛ غیر أن استعمالات هذا الاصطلاح المشتق من المصدر «رَبَ بَ» الذی ینطور علی معانی الرعایه والتدبیر والملکیه، جری تصویرها علی نحو جمیل بمفهوم «الربّیه» و «الربّانیه» و تبیین ربوبیه الانسان و جعله ربوبیاً عن طریق الصراط المستقیم.الصراط المستقیم طریق ذو وحده ویتطابق مع الحقیقه، والهدایه به هدایه إلی مراتبه أو تثبیت فی مراتبه. إنّ القرآن بدلالته علی الصراط المستقیم بمثابه دین کامل، یعتبر التربیه معرفه برب العالمین إلهاً واحداً و طاعته والعمل بأوامر و نواهیه. و فی ضوء هذه الرؤیه کلّما کان الانسان اکثر ربوبیه فذلک یعنی مسیره علی طریق التربیه. و علی هذا الأساس فان الأعمال العبادیه، والعلمیه، والاجتماعیه، والجسمیه، والعاطفیه للمتبری تأتی وفقاً للدور التربوی للصراط المستقیم الذی یتطابق مع الربوبیه التوحیدیه. السؤال الأساسی الذی یثیره هذا البحث و یتولی مهمه الاجابه عنه هو: ما التأثیر الأساسی للصراط المستقیم فی تربیه الانسان؟ و کان من الامور التی توصل إلیها هذا البحث هو ان تأثیر الصراط المستقیم یتجلّی فی کون الانسان ربوبیاً و فی جعله ربوبیاً. و هذا هو الهدف من الخِلقه.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: صراط مستقیم، هدایت، قرآن، تربیت، وحدت انبساطی (کلیدواژه عربی: الصراط المستقیم، الهدایه، القرآن، التربیه، الوحده الإنبساطیه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.