شناسایی نواحی مربوط به رویه جاروبی از داده های ابر نقاط با استفاده از تئوری رویه های سینماتیک و جابجایی های لغزش پذیر


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی نواحی مربوط به رویه جاروبی از داده های ابر نقاط با استفاده از تئوری رویه های سینماتیک و جابجایی های لغزش پذیر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی نواحی مربوط به رویه جاروبی از داده های ابر نقاط با استفاده از تئوری رویه های سینماتیک و جابجایی های لغزش پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی نواحی مربوط به رویه جاروبی از داده های ابر نقاط با استفاده از تئوری رویه های سینماتیک و جابجایی های لغزش پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی نواحی مربوط به رویه جاروبی از داده های ابر نقاط با استفاده از تئوری رویه های سینماتیک و جابجایی های لغزش پذیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی مکانیک مدرس (فنی و مهندسی مدرس)

تعداد صفحات :۱۶

یکی از مهمترین مسائل مورد بررسی در زمینه مهندسی معکوس، شناسایی بهترین رویه برای تقریب زدن داده های ابر نفاط است. رویه جاروبی یکی از انواع رویه های رویه دار است که علاوه بر کاربردهای فراوان در نرم افزارهای طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر، تمامی شرایط لازم برای استفاده در نرم افزارهای مهندسی معکوس را نیز دارد. مهمترین مشکل جهت استفاده از رویه های جاروبی برای کاربردهای مهندسی معکوس، شناسایی نواحی متعلق به آن از میان داده های ابر نقاط است. در الگوریتم ارائه شده در این مقاله روشی برای شناسایی این نواحی به صورت خودکار ارائه شده است. این در حالی است که در اکثر پژوهش های قبلی شناسایی ناحیه مربوط به رویه جاروبی توسط کاربر انجام می شود. در این مقاله با استفاده از فرمول بندی رویه های سینماتیک و مفهوم حرکت های لغزش پذیر، روشی کلی برای شناسایی رویه های جاروبی با منحنی مرکزی و پروفایل دلخواه ارائه شده است. برای این منظور، در ابتدا داده های ابر نقاط با توجه به معیار حرکت لغزشی با استفاده از الگوریتم تکرارپذیر ناحیه بندی می شوند و سپس با ارائه الگوریتمی موثر و با استفاده از مفهوم دسته بندی سلسله مراتبی و تشکیل گراف دوگان، بخش های مربوط به رویه جاروبی شناسایی می شود. روش پیشنهادی جهت اعتبار سنجی بر روی مدل هایی با شرایط مختلف پیاده سازی شده است. مشـاهده می گردد که نتایج بدست آمده با شرایط واقعی مدل تطابق خوبی دارند که این امر نشان دهنده کارآیی این روش در شناسایی رویه جاروبی است.

کلید واژه: مهندسی معکوس، رویه جاروبی، الگوریتم ناحیه بندی تکرارپذیر، رویه سینماتیک، رویه های لغزش پذیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.