بررسی جو آموزشی بخش های اصلی بالینی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از دیدگاه دانشجویان رشته پزشکی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جو آموزشی بخش های اصلی بالینی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از دیدگاه دانشجویان رشته پزشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جو آموزشی بخش های اصلی بالینی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از دیدگاه دانشجویان رشته پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جو آموزشی بخش های اصلی بالینی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از دیدگاه دانشجویان رشته پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جو آموزشی بخش های اصلی بالینی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از دیدگاه دانشجویان رشته پزشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گام های توسعه در آموزش پزشکی

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: جو آموزشی در کیفیت و کارایی آموزش نقشی اساسی دارد. هدف از انجام مطالعه حاضر، بررسی دیدگاه کارآموزان و کارورزان در خصوص محیط آموزشی چهار بخش اصلی بالینی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سال ۱۳۹۳ بود.روش کار: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، فضای حاکم بر محیط آموزشی با استفاده از پرسش نامه استاندارد Dundee Ready Educational Environment Measure) یا (DREEM سنجیده شد. نمونه گیری به صورت سرشماری انجام گرفت و جامعه پژوهشی شامل تمام دانشجویان مقطع بالینی (۱۸۴ نفر)، در بخش های اصلی داخلی، جراحی، اطفال و زنان سه بیمارستان آموزشی دانشگاه بود. اطلاعات با استفاده از آزمون های تعقیبی Tukey و ANOVA تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: میانگین امتیاز کسب شده از مجموع ۲۰۰ امتیاز پرسش نامه، ۱۰۴.۸۳ بود (۵۲.۴ درصد). اگرچه تفاوت معنی داری بین امتیازهای کسب شده بخش های اصلی بالینی وجود نداشت، اما بخش های اطفال و زنان به ترتیب بیشترین و کمترین امتیاز را به خود اختصاص دادند. در حیطه استادان، تفاوت معنی داری بین بخش های بالینی به دست آمد (P<0.001). بین مقطع تحصیلی و جنسیت با حیطه های محیط آموزشی، ارتباط آماری معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: محیط آموزشی بخش های بالینی اصلی از دیدگاه دانشجویان، خوب بود. با این وجود، مشکلات قابل توجهی در تمامی حیطه های مورد مطالعه وجود داشت. اطلاعات به دست آمده از این تحقیق می تواند برای شناخت بهتر و حل مشکلات محیط آموزشی دانشکده پزشکی بندرعباس به کار گرفته شود.

کلید واژه: بخش های بالینی، پرسش نامه DREEM، دانشجویان پزشکی، محیط آموزشی، جو آموزشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.