مطالعه تاکسونومیک و اکولوژی پاروپایان پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان (شمال غرب خلیج فارس)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاکسونومیک و اکولوژی پاروپایان پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان (شمال غرب خلیج فارس) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاکسونومیک و اکولوژی پاروپایان پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان (شمال غرب خلیج فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاکسونومیک و اکولوژی پاروپایان پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان (شمال غرب خلیج فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاکسونومیک و اکولوژی پاروپایان پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان (شمال غرب خلیج فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور جداسازی و شناسایی افراد پلانکتونیک راسته Poecilostomatida در آبهای رأس بحرکان در ماه های تیر، شهریور، آبان، دی و اسفند ۱۳۹۸ و اردیبهشت ۱۳۹۰ صورت گرفت. در این تحقیق گونه های Corycaeus andrewsi،Sapphirina nigromaculata و مرحله لاروی کوپه پودیت (I)جنس Hemicyclops (Saphirella- like Copepodid) شناسایی شدند و فراوانی آنها در ماه های نمونه برداری در واحد فرد بر متر مکعب محاسبه شد. بیشترین میزان فراوانی افراد این راسته در شهریور ماه و پس از آن آبان ماه بدست آمد. گونه C. andrewsi بیشترین میزان فراوانی نسبی را در میان افراد این راسته دارا بود (۷۳%) و پیک بالغین این گونه در آبان ماه محاسبه شد. مرحله لاروی کوپه پودیت (I) جنس Hemicyclops در تمامی ماه های نمونه برداری مشاهده شد. بیشترین میزان فراوانی این فرد در شهریورماه و به دنبال آن آبان ماه بدست آمد و این اولین گزارش از این نمونه در کل آبهای خلیج فارس محسوب می شود. نتایج حاصل از آزمون همبستگی اسپیرمن نشان داد که میان تراکم گونه C. andrewsi و میزان شوری یک ارتباط مثبت و معنی داری وجود دارد (P<0.05). میان سایر گونه ها با فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب هیچ گونه ارتباط معنی داری مشاهده نشد.

کلید واژه: تاکسونومی، اکولوژی، پاروپایان، Poecilostomatida و خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.